Türkiye'de Yaygın İstasyon Ağı

milangaz

1996 yılında Türkiye’nin 13. akaryakıt dağıtım ve pazarlama şirketi olarak kurulan Milan Petrol’ün (MOil) %70 hissesini 2010 yılının Haziran ayında satın alan Demirören Ailesi, 9 Şubat 2017 tarihi itibariyle şirketin kalan yüzde 30’luk hissesini de bünyesine kattı. Bu satın alma işlemi sonrasında %100 yerli sermayeli Demirören Holding, Milan Petrol’ün %100’üne sahip oldu.

Demirören Ailesi ile yatırımlarına hız veren, 400’ün üzerindeki istasyonu ile Türkiye akaryakıt pazarında perakende satışlarda ilk 10 firmadan birisi olan Milan Petrol’ün Türkiye geneline yayılan istasyonlarında; akaryakıt, LPG otogaz, madeni yağ perakende satışları, özel kurumlara ticari ve endüstriyel yakıtların toptan satışları yapılıyor. Milan Petrol ayrıca madeni yağların doğrudan ve / veya madeni yağ bayileri aracılığı ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda toptan satışları gerçekleştirilerek genel ticari faaliyetlerini başarı ile sürdürüyor.

Milan Petrol, yıllık 30 bin ton üretim kapasitesi olan İzmir Çiğli’de yüksek teknolojiye sahip yağ fabrikasında kaliteden ödün vermeden faaliyet gösteriyor. Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde 6.715m3 kapasiteli lisanslı LPG depolama tesisi bulunan şirketin ayrıca Tekirdağ Sultanköy ve Samsun’da gerekli ruhsat ve izinleri alınmış depolama arazileri bulunuyor.
likidgaz.jpg
istiklalpalas.jpg